JEG VIL SKRIVE BOK

HEI igjen alle sammen. Jeg har lenge tenkt på at jeg vil lage en bok ja en bok om å være en veldig ung mor bli flyttet fra sine trygge rammer dratt vekk fra familien sin og inn i et helt annet miljø men bare voksene og ukjente mennesker rund seg noe jeg ikke taklet så veldig bra er akkurat det, men ikke fordi jeg ikke vil men det er bare det at jeg er veldig sjenert angående det å møte nye mennesker og prøver egt og holde meg på avstand . Vi er jo alle forskjellige HELDIGVIS men jeg vil dele det med dere! Fordi jeg tror virkelig ingen vet helt hvordan det er før man står i det selv. Det krever mye å lage en bok ikke bare skrive men alt rundt og temaet jeg vil skrive om har vi alle forskjellige meninger om, men jeg har en veldig spesiell situasjon jeg har vært i med min sønn (William August) og jeg vil at jeg skal kunne klare å fullføre en bok å få gitt den ut så alle kan få lest den og få satt seg litt inn i dette. Å få barn er ikke bare bare uansett hvor gammel man er, men i Norge er vi heldige det er vi virkelig, men samtidig ikke. Hvorfor hvorfor er vi ikke heldige? Jo det er fordi systemet i Norge ( barnevernet, kommuner og rettssystemet er ikke rettferdig. De gjør for det meste som de vil og de gjør det enklere for seg selv, men også dyrere. Jo enklere jo bedre? NEINEINEI det er for mye feil for mye fokus på det man ikke får til så isteden for å hjelpe (noe som også kan koste) da vil de bare flytte barna så et problemet ute av verden? Neida man kan nemlig gå i fylkesnemda ( en fylkesnemd : Fylkesnemnda er et statlig organ oppnevnt av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet og ledes av en jurist, som er dommer, med både fagpersoner og lekfolk blant de øvrige medlemmer.

Saker som behandles av fylkesnemnda er saker om midlertidige vedtak i akuttsituasjoner, saker om omsorgsovertakelse, saker om fratakelse av foreldreansvar og adopsjon og saker om tvangsmessig insitusjonsplassering av barn med alvorlige atferdsvansker.

Barnevernet kan også fremme sak for fylkesnemnda om tvangsbehandling av ungdommer med atferdsproblemer, jf. barnevernloven § 4-24 de gjør selv som det passer de barnevernet kan si hva de vil .. hva skal vi som foreldre si? Barnevernet har for mye makt i Norge. De har mer rett en politiet, men på ulike vis.

Det jeg prøver å si er at barnevernet ikke følger LOVEN men de velger den "ENKLESTE UTVEIEN" snakker av erfaring etter 16 år med barnevernstjenesten i mitt liv! Noe jeg hadde klart meg helt fint uten.. føler bare at de prøver å ødelegge for meg og de rundt meg. Men de vil jo barne barnets beste " da tenker jeg jo barnets beste er vel å få bli i hjemmet og vokse opp der? Ihvertfall så lenge foreldrene ( mor/far eller andre familiemedlem) kan ta vare på barnet å gi barnet alt det trenger. Et barn er et liv en oppvekst er en fremtid en fremtid er ALT alt jeg gjør nå er å forberede meg til TINGRETTEN i begynnelsen på APRIL .. jeg gruer meg veldig ! Men håper at rettferdighet seirer! Noen spørsmål ta kontakt eller legg igjen en kommentar så ses vi i neste innlegg.

Siste bildet er av William og hans onkel (min lillebror)

6 kommentarer

Du har en viktig historie å fortelle! Gleder meg til å følge med fremover på denne bloggen!

Du har kjempet så hardt Maya, og du skal endelig (håper vi) vinne retten over din sønn i april. Jeg heier på deg hver dag! ❤️❤️

Julianna: tusen takk��

Hva heter faren til William August??

Karoline: Magnus heter han

Skriv en ny kommentar